Selecteer een pagina
Het Financiële Overzicht is bestemd voor de consument die alle informatie van overheid, werkgever, pensioenfonds en verzekeraar, in één overzicht wil hebben. Dat lijkt onmogelijk, maar het kan. Het persoonlijk Overzicht is het meest complete platform ooit.

Het kan niet zo zijn dat als u informatie wilt hebben over de duurzaamheid of ontwikkeling van uw inkomen, u door een woud van verschillende websites of regelgevingen uw gegevens bij elkaar moet sprokkelen. U wilt namelijk snel en efficiënt inzicht krijgen. Niet alleen bij pensioneren, maar ook bij overlijden, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid. Zowel bruto- als netto inkomen.

In een continue veranderende maatschappij is het belangrijk dat informatie niet verouderd. De rekenkern van het platform maakt in haar berekeningen gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal en sociaal gebied.

U bepaalt zelf wat u met de verkregen informatie uit het Overzicht doet. Blaauwkamp Consultancy is onafhankelijk en heeft geen enkele commerciele binding met financiële instellingen.